10 saker om Miley Cyrus man kanske inte visste

Direktlänk / Miley Cyrus / Kommentarer (1)
Skrivet: 2010-10-16 Klockan: 09:42:15

miley cyrus
1. Miley Ray Cyrus är inte namnet ho föddes med. Hon döptes egentligen till Destiny Hope Cyrus. Men Miley var en så glad bebis att de började kalla henne för Smiley, och Smiley blev till Miley. 2008 bytte popstjärnan namn till "Miley Ray" efter hennes pappa. Idag är det bra hennes mormor som kallar henne för Destiny.

miley cyrus
2. Miley är vänsterhänt, precis som hennes pappa. I en intervju säger hon att hennes pappa tvingade henne att lära sig at skriva med höger hand.
Hon brukar skämta om att alla som inte kan läsa hennes handstil får skylla på hennes pappa!


3. Miley har en hjärtsjukdom som heter "tachycardia". Det är inte livshotande men gör så att hennes hjärta slår fortare än vanligt.
miley cyrus

4. Miley har en känd gudmor. Countrylegenden Dolly Parton är Mileys gudmor och har till och med varit med i två avsnitt på hannah montana!

miley cyrus

5. Miley har skrivit över 100 låtar!! Den första låten hon skrev var till Jesse McCartney. Hon visade honom låten när han var med på Hannah Montana och han tyckte att det var gulligt.

miley cyrus

6. 2006 så fick Miley tandställning, men tandläkaren satte de på baksidan av tänderna så ingen skulle märka något.

 miley cyrus

7. Miley har varit van med att stå på scenen sen hon var liten. Hennes pappa är ju country sångaran Billy Ray Cyrus, och Miley brukade plocka upp alla blommor och presenter som fansen kastade upp på scenen. Sen donerade de allt till ett lokal sjukhus.

miley cyrus

8. Även om Miley och Emily är bästisar nu så har det inte alltid varit så.
Miley säger att eftersom Miley var mera utgående och Em lite mer blyg och tyst, så blev de inte vänner tills de började filma Hannah Montana; The Movie 2008.
"Vi är som systrar nu", säger Miley.
"Vi älskar varandra som systrar, och vi bråkar som systrar".

miley cyrus

9. Miley var bara 11- år gammal när hon auditioned för rollen som Hannah Montana. Hon sökte egentligen för rollen som Hannah´s bästavän Lily, men blev sen frågad att provspela för rollen som Hannah (på den tiden skulle karaktären egentligen heta Chloe Stewart). Men de sa att Miley var för ung och för liten för de båda rollerna.
MEn när hon var 12 år gammal så fick hon äntligen rollen och de ändrade till och med namnet till Miley Stewart!


10.
Miley älskar sina händer! Sångerskan säger att hon alltid brukar titta på hennes händer. I sin bok så skriver hon att hon alltid tänker på att det mesta hon gör, gör hon med hennes händer.
"Jag skriver, jag äter, jag håller... jag gör jättemycket med mina änder!" sa Miley.


Postat av: Odinseline

The spam is very bad everywhere. anyway really enjoy your site

2011-08-26 @ 12:56:16
URL: http://odinseline.blogspoo.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: