Taylor Swift FT. LAUDERDALE FIERCE

Direktlänk / Taylor Swift / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-06-06 Klockan: 15:47:44
Taylor Swift FT. LAUDERDALE FIERCE
Taylor Swift FT. LAUDERDALE FIERCE
Taylor Swift FT. LAUDERDALE FIERCE
Från Valetnaina: Jag och mina vänner gick till Taylor Swift konserten den 3 juni i Bank Atlantic i Fort Lauderdale, Florida. Vi hoppade upp och ner under gnistor och Mine (två första låtarna) när en extremt trevlig dam komoch sa "Taylors mamma vill titta på showen med er. " Vi började bli arga och gick med henne i en grupp där hela hennes familj var.

Hennes mamma kom och hälsade på oss och gav oss kramar och tog en bild med oss. hennes pappa kom och var förvånad över att vi kände igen honom och gav oss plektrum. Hennes mamma är vackrast, mycket längre än vi trodde, hon sjöng till alla Taylors låtar, och då gav hon oss vatten! Hon hjälpte alla små flickor som inte kunde se Taylor. Det bästa var närTaylor Kom ner genom folkmassan och in i inhägnade området att uppträda i en liten scen. Vi var bokstavligen vid hennes fötter och hon gjorde ögonkontakt med oss flera gånger. Hon är mycket vackrare i person, gör bilder verkligen inte henne rättvisa.

Konserten var överlag fantastisk och hennes familj är oerhört vacker och ödmjuk (hennes bror var där också). Denna möjlighet kommer att visa att hennes familj och hon är mycket äkta och tacksam för hennes fans.Det var en av de bästa nätterna i mitt liv.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: