JELENA ARTIKELN PÅ SVENSKA

Direktlänk / Justin Bieber / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-04-26 Klockan: 16:12:49
Vi har alla våra egna åsikter. Om du är en stor anhängare Jelena Det är ditt val att läsaeller inte läsa. Vi är inte tvingar dig att göra någonting. Vi visar en punkt.
Du behöver inte läsa något du inte vill. Vi är bara med detta i ett annat perspektiv i stället för "perspektiv " av människor som gör pengar på "Jelena" och perspektivJelenators säger allt Justin och Selena gör är perfekt.

One Less Lonely New Year



Du vet vi var tvungna att börja med New år 2010. Om du inte känner till ägnade Justinoch Selena nyår 2010 i Times Square tillsammans bollen falla ceremonin och utfört en mindre ensam tjej tillsammans. Tja, utförda Justin och Selena bara kinda satt där utetafatt ända till slutet. Alla som Justin serenaded Selena och hon bara tittade tafatt. Helatiden var hon bara log och såg sig omkring som "Åh, barn. De sjunger darnedest saker!"Om du aldrig har sett föreställningen, kanske du vill ta en titt.



Justin såg väldigt äkta under den prestanda och såg ut som han hade en rolig tid.Selena såg ut som hon försökte för hårt. Visst, det var snällt av henne att komma ut där, men sättet hon tittade på honom var som han var en liten bebis. Plus gick Justin utemed sin brutna vrist och allt. Låt oss hoppas att hon inte krossa hans stolthet för mycket.Men hon stod upp och började dansa och sjunga med. Vet inte varför, men hon gjorde och det såg besvärligt eftersom hon var lång bredvid honom.

Om det inte var tydliga nog, för Justin att prestanda inte var falska. Vi tror att hanverkligen gillade henne på den tiden. År 2009 hade han haft ett par intervjuer innan där han skulle säga att hon var "bara ganska" men han tyckte inte om henne. Detta resultatvar nog den där han började som henne, eftersom direkt efter att de var ryktet att umgås aldrig så ofta och blir bästa vänner. "

Hoppa till 6:53 och lyssna samtalet. Intervjuaren går "Vem är din nummer två välja?"och Justin säger: "Jag tror Selena Gomez är söt. Men jag tycker inte om henne. Jag troratt hon är söt, jag tror hon är en sötnos men ... "Och så vidare för att prata om vad som kan hända mellan dem i framtiden. (Denna video var postat 29 sep 2009. han måsteha sagt att en viss tid före detta datum.) sent 2009 Justin var precis överallt pratar omSelena och hur han inte "gillar" henne, tänkte han bara att hon var söt. Men jag tror attbåde du och jag vet att Justin hade lite av en crush lite Ms Gomez. Även om runt den tidpunkten hade Selena egentligen inte vård. Innan Justin enorma explosion avberömmelse förra året var Selena inte någonstans talar om Justin trots att honförmodligen visste Justin hade en liten crush henne, tills ...
Hålla upp. Låter gå lite längre tillbaka före de datum som började.

Selena Gomez DREAM högt.

Detta ärligt, är det förvirrande del. Det förvirrar alla, inklusive oss.

Tja, har som sett Selena's Dream Out Loud bakom kulisserna video? Jag har. Kanske har du inte men här är en screen shot.



Överraskning, nu titta på det. Den Justin Bieber klistermärke. Nu varför i hela världenskulle de zooma in det? Kanske var det zoomade in syfte. Kanske de visste en fläktskulle se det. Ja och ja? Vad jag finner lustigt men är det var kring tiden Justinförmodligen hade något med Ms Villegas. Så det faktum att Selena har hansklistermärke är bara förvirrande för mig. Såvida Justin är en två-timer .. det är en annan historia.

Nu var detta sätt innan de började tänka varandra i flickvän / pojkvän sätt. Och långt innan de började även umgås en hel del.

Nu, vem skulle annars säga att kameran mannen för att zooma in sin mobiltelefon?Kanske, Selena själv? Kanske, kanske inte. Men möjligheten skulle kunna vara ..

Selenas scen mamma ..

Nu, när en kändis har en chef är det inget ovanligt. Men, när kändis chef är derasmamma, säger en hel del. Den säger din mamma är en scen mamma. En etappmamma är någon som driver deras barn skall vara berömd.

Detta kommer till oss som någon överraskning. Selena mamma, ville Mandy Cornettockså vara en berömd skådespelerska, men lyckades inte. Mandys önskan att bli en berömd skådespelerska måste ha något att göra med varför Selena är känd idag. Närdu har en scen mamma som råkar vara din chef, har du inte precis har en hel delutrymme för att göra dina egna beslut. Selena gör vad Mandy vill. Lita på oss när visäger att Mandy är den typ av person som vill berömmelse. bör det förvåna dig inteom att Selena träffade Justin genom hennes mamma från ett samtal från Justin egenchef, Scooter. Det verkar som Jelenas "folk" är i grunden kontroll över hela sitt liv. Inte undra varför dessa tonåring kändisar verkar förlorat. Selena visste faktiskt Justin ett årinnan han blev känd. Men de var fortfarande "bror och syster så att hon skulle" aldrig tänka honom på det sättet. "

Okej. Går vidare.

- tills ....

Dejterna började.



Oktober var när allt blåste upp för Justin och Selena. Selena var överallt tillfrågas omJustin, och hon var bara att hålla sig till henne samma lilla linje. Säger samma saker, om och om igen. "Han är som min lillebror!" "Han är en tönt!" "Han är liten!" Överallt. Varjeintervju, varje fråga, samma svar. Detta gick genom hela oktober och november.

"Han är en tönt." - 1 oktober, 2010.

He’s little.’ – October, 14th 2010.


‘He’s like my little brother!’ – October 18th, 2010


(Notera hur Selena svarade snabbt på detta meddelande Ellen gjort, och hennesreaktion var falskt. Hon såg ut i publiken också rätt när hon sa "Va?" Det såg interiktigt. Förmodligen planerat från sina folk, hålla neka)

Min fråga är, genom alla dessa intervjuer hur Selena säger hon "känd Justin länge"och "hänger med honom ", när hade hon någonsin hängde med honom personligenunder 2010, före oktober? (vilket även det är kring tiden Justin och Ms Villegas hadenågot på gång ..) Jag minns Justin turnerar genom större delen av 2010 hur skulledet någonsin någon plats för dem att bli "bästa vänner"? Selena filmade WOWP, görhennes kläder linje och arbetar mycket övergripande. Justin gjorde en bok, görakonserter nattliga och hektiska intervjuer / scheman. jag vill veta, varför helt plötsligtSelena sade det. Det är lustigt hur hon helt plötsligt gick från att ignorera honom attumgås med honom "aldrig så ofta."

Direkt efter dessa passerat intervjuerna var då allting gick ner med "Jelena" Starta med...



Dejt 1: Halloween spökhus

Detta måste ha varit det roligaste någonsin för oss. Justin gjorde det alltför uppenbart att detta var bara en liten PR-trick. Natten till den 1 november Justin och hans kompisarvar ute ett spökhus. Som ni vet var de inte ensamma. "Vilka var de åtföljs av?" frågar du? Väl svaret på den söta lilla fråga till dig är naturligtvis, Selena Gomez. De var båda iKalifornien vid den tiden och Justin gjorde det alltför uppenbart att de var tillsammans."Men hur är detta ett PR-trick?" Du frågar. Nåväl natten till spökhus datum Justin tweeted:



Varför, Justin? Varför skulle du tweet att om du bara var i ett spökhus med henne? (Ochvi antar att han inte har hennes nummer. Jo, jag menar, enligt Selena de "har varit bästavänner i flera år"eller något, eller hur?) Jag är ganska säker Justin kunde ha sänt Selenaett sms i stället för att gå på Twitter och göra det tweetet. Vissa säger att han intebehövde. Men Justin, om du verkligen är "att försöka undvika drama" och du "vill att ditt liv privat" Varför skulle du tweet som för din miljontals anhängare att se? Han visste att det skulle starta något, vilket är precis varför han twittrade det. Men vad vet du? FlerJelena "dating" rykten uppstår. Nu Jag säger inte att det var Justin plan, men vi är inteså dumma. Kom igen, dude.
Nästa dag var lite mindre och inte så stor en affär. Exakt samma datum för sista utflykt,lite konstigt. Men det var ändå ett datum, ändå. Det är vad vi vill hänvisa till som ...



Dejt 2: Fotbolls dejten

Låt mig bara påpeka att detta inte var på en slumpmässig fotbollsmatch. Nej, det Justin skulle inte bara titta in ett slumpmässigt gymnasiet stadion och "Ser ut som ett swagfotbollsstadion, låt oss sitta här och titta på det!"Även om det skulle vara något Justinskulle säga. Men nej, var detta Will Smith's äldste son (Trey Smith) 's fotbollsmatch Moorpark, Kalifornien. Justin gick Jaden och Will till spelet och tog med sig sin dag,Selena. Ärligt talat, för en dag Justin inte ser att spännande att vara där. Han vartweeting på sin telefon hela tiden och tacka sina fans för att inte alltför vild vid sin ankomst. Så vilken typ av dejt är det när du inte är fokuserade flickan, och inte heller spelet? Låter kul.
Nästa dag var stort. Av alla dejter detta var det enda folk gjorde det mesta av ...




Dejt 3: Pannkakor

Om detta inte gnista upp rykten, jag vet inte vad gjorde. Först av allt, vad är det med sitter på samma sida av bänken. På en dejt du ska sitta på motsatta sidor så att du kan se in i personens ögon, så vad var det? (UD: Folket på fiket också att Justin och Selena princip tillbringade hela tiden lurar runt och såg väldigt "känsligt") Kunde inte ni av gjort just detta på ditt hotellrum? Istället för att behöva gå ut offentligt? Sedan lämnade de med sina huvuden ner och länkade armar. Det är hur du kunde berätta att de redan ett "par". (Om du länkar armar med din lillebror och gå på IHOP datum med honom också, för det är helt förståeligt.) Hursomhelst, denna dag var när Selena började bara bli sarkastisk och lögn. Det var då folk började ogillar henne. Hon intervjuades av MTV ett par dagar efter och förklarade det hela. Sa att det var "alla oskyldiga" Höger, Vi är övertygade om att det var.
(Http://www.mtv.com/videos/news/605588/selena-gomez-bats-away-rumors-of-a-romance-with-justin-bieber.jhtml)
Vad dödar mig Selena ställer frågorna som är mest relevant. "Vem gillar inte pannkakor?" Selena, älskar alla pannkakor. Men det har ingenting att göra med ämnet här. Aha, oh broder. Ärligt talat, valde hon och Justin att gå ut och vara flörtig offentligt.Ni är inte vanliga tonåringar. Det är en stor sak. Bara i fall Justin och Selena vet inte, det finns något som heter Paparazzi.
Hon sa också denna dag som Scooter var den som ringde och berättade för henne att Justin ville hänga med henne. Och hur hon sa "ja" eftersom hon kände sig som en "storasyster till honom och ville skydda honom." Yah'know kan jag inte låta bli märker Scooter alltid är fångad i mitten av dessa två mellan allt de gör. Han har en del i det.Sen när de frågar honom frågor som han antingen ljuger om det eller undviker ämnet.Tänk på det. Han kanske in i denna offentlighet sak också. Ju mer berömmelse Justin blir, desto mer pengar blir Scooter. Iaf ..
Nästa var Jingle Ball. Jingle Ball 2010 var ingen stor grej förmodligen mest Beliebers eftersom Selena och Justin inte sågs tillsammans. Men vad har du troligtvis inte vet, de var tillsammans. Tro mig, de var tillsammans.



Ärligt talat, jag vet inte riktigt fattar poängen av dem har att ta bilden av Justin med den här kappan . Jag förstår bara inte hur detta skulle kunna ha "läckt ut." Det varuppenbart att de ville detta att komma ut. Antingen det, eller Justin var dumt ochbestämde sig för att knäppa en bild på honom i pälsen och skicka ut det. Selena varnog på scenen eller något medan den här bilden togs, eller Thye var alla bara umgås i omklädningsrummet. Vem vet vad som verkligen pågick? Det är inte alla oskyldigaändå. Jag förstår inte varför de likaledes gjorde en stor affär av detta. Vem vet, det kanske var Jelenas "folk" gör. Liksom de flesta av allt.
Efter Jingle bollen gick igenom, var det Thanksgiving / jul. Det är då det blir funky.



där uppe är bilden av Justin och Selena tillsammans Thanksgiving i Selena hus.Lustigt hur i bilden som "någon" skickades till Paparazzi, fick bara dem två. (Vilket ärvad tydligen anges.) Jag menar jag är ganska säker på att det finns mer att bilden,liksom hela familjen, men det är lustigt hur det var enda bilden som dykt upp nätet tilllikaledes. Inte säga att någon inte beskära den och bara läcka detta, men för mig verkar det som Pattie var inte en del av denna Thanksgiving beslut fullt ut. Nu vet jag inte omJustin var med sina föräldrar, morföräldrar, osv i denna lilla umgås med Selena, men detser inte ut som den till mig. Han sades vara med hela sin familj. Inte bara med sinmamma och Selena familj. Också märka hur malplacerad Justin utseende. Han ärknappt leende och bara ser rent obehagligt. Samtidigt Selena ser bara glad över det.Justin kunde av visade lite känslor i bilden. Det var hans första Thanksgiving med sin"flickvän". Rätt?


Dejt 4: Turné buss
Jag vill ärligt talat, inte veta vad de gjorde i den turnébuss, eller varför. Men ju merdjupare i den relation vi får, desto mer touch. Woah där, Biebs.
NÄSTA. Den största affären 2010. Det var en semester vi skulle vilja kalla ...


Dejt 5: Semester, kramar och inga kyssar
Det var ärligt bara .... inga ord egentligen. Hela St Lucia, sak ändrat vår åsikt om Justinhelt. Justin och Selena gick till en privat plats i St Lucia med Justin's kompis, Busty. OchSelena kusin, Priscilla. Justin och Selena var förfärligt lättstött-Feely under dennasemester. när detta hände, bytte saker lite. Självklart vet vi alla något skumt som pågår mellan Justin och Selena. Men denna semester innehöll en hel del ligger Justin sida. Det fanns en massa saker som inte var riktigt sant. Han sa att han var att tillbringa julen med sin familj och "kylning" hela semester med dem. Men ärligt talat, vadfan. Vilken typ av julen var det? Hur spenderar du jul med din påstådda flickvän, bästa vän, och flickväns kusin? Var var Justin mor med allt detta? Vi vet för ett faktum att honvar kryssning med dem och Justin far vid den tiden, bra för en del av det. EftersomJustin var fortfarande 16 vid denna tidpunkt. Om det inte vore för likaledes "fånga"dessa bilder, vi alla skulle av tanken Justin var i Kanada hela hans rast. Ännu viktigare,jag älskar hur paparazzi aldrig fångats Justin och Selena kyssas. De såg ut som de var nära att kyssa, men inte kyss. Eller om det var en kyss på kinden. Även dessa bilder serväldigt ställde till mig. Det är som dessa "par" bilder av badkläder du ser i Vogue ellerAbercrombie & Fitch kataloger, har jag rätt? Och lustigt hur Paps bara få perfekta bilderav dem rörande. Inte prata. Bara att röra .. MHM. betyder det att de tillbringat hela sin tid där ute bara gnugga varandra? Haha, Dirty Minds (;

Nu innan vi fortsätter, skulle Jag vill vilja presentera för er alla med de tre Jelena teorier.
a) Jelena är en full PR-trick för både Selena och Justin. Den som säger detta, ledsen men du har fel. En hel del Selenators älskar att vända manus och påstå Justin använderSelena. Men låt oss vara ärliga nu, ska vi? Om du har mer popularitet, berömmelse ochpengar än någon varför skulle du behöva använda dem? Och om du har över 9 miljoneranhängare på Twitter och över 20 miljoner "likers" facebook skulle du verkligen vill tapublicitet från någon som var mindre "likers"och mindre anhängare än du? Ja, inte tror det. Dessutom (inte kysser röv här) Justin verkar vara en övergripande söt pojke. Hanbehandlar sin mor med respekt och vi har sett hur han behandlar andra kvinnan. Vi tvivlar på att han skulle göra något som respektlöst speciellt eftersom han inte behöveranvända Selena för någonting. Medan å andra sidan hon gör. Du vet aldrig. Men för allt vi vet, kanske han skulle kunna använda det faktum att han är med Selena som en fördel. Återigen, det är verkligen upp till alla åsikter.
b) Jelena är en sex par. (Vänner med förmåner)
Inte ljuga, detta passerade genom våra sinnen ett par gånger nu på grund av hursexuella de fick. Speciellt efter St Lucia och ...



Dejt 6: VANITY FAIR
Nedre vänstra bilden. Uppenbarligen Justin knuffar huvudet i något slag av klyvningpojken tycker Selena har där.
Jag ärligt talat, vet inte vad det är. Typ, är det ett tecken på respekt där Selena kommer ifrån? Är det någon typ av kall tror att människor gör nuförtiden? , det är barasexuella. Så det finns en möjlighet att de är "vänner " med förmåner. Minus "vänner" deleftersom jag inte riktigt vet hur bra en "vän" Selena egentligen är. * host * jag menar vad"vän" inte besöker deras "bästa vän" Demi på rehab (endast samtal, men inte besöka), men har tid att kryssning med Biebster? Hur som helst, det är ett annat ämne.Men varför skulle Selena och Justin känner behov av att ta en bild av sina bilder eller låta Paparazzi (som de "hatar så mycket") ta kort på det? Jag är säker på att de kunde köpa två uppsättningar av dessa bilder från maskinen. De är Miljonärer du vet.
Men det som får mig, är bara hur Selena ser ut som hon är den som styr Justin. Tryckerhuvudet i och allt detta. Han ser ut som en vilsen valp i alla dessa åtgärder. De verkarganska påträngande, båda två. Det verkar bara allt planerat. Eftersom det är som direkt efter att de tar dessa bilder, paparazzirna får en bild av det, då går de vidare.


c) Jelena är bara ett PR-trick för Selena.
Det är mer åt rätt håll!
Håll dessa tre teorier i åtanke, och fortsätt med tidslinje.
Låt oss gå vidare till en stor, stor händelse som inträffat i Vanity Fair partiet också ...



FEJKKYSSEN



Vi kallar denna kyss falska för ett gäng anledningar. Uppenbara första anledningen:Justin hade ögonen öppna. Innan vi börjar, låt oss ställa några frågor. När en pojkekyssar dig, är hans ögon öppna? Bör han se direkt på en kamera? "Nej och Nej." Cool,bara frågar. Låt oss fortsätta så Justin pratar med någon kompis, visa honom saker på sin iPhone. Vet inte mycket om det. Men efter det lutar Selena hennes huvud och det ser ut som hon ler Justin han kysser henne. Sedan slicka de är läpparna och se sig omkring nonchalant. Ärligt talat, vilken typ av kyss var det? Här är ett exempel på enriktig kyss delas mellan två stjärnor:


Zac drar sig inte snabbt iväg och leta efter paparazzi, inte heller Vanessa. Med tanke på, de är mycket äldre. Men en relation är en relation och att Jelena kyss var falska. Jag älskar också hur Justin såg direkt på kameran när han kysste henne. Sen när han drog sig undan han log knappt och hon gjorde. Det var den snabbaste liten kyss någonsin.Vissa skulle tänka "Ja kanske de inte vill att någon ska se dem kyssas!" Men det skulle vara meningslöst, min vän. Eftersom de hade just deltagit i en röd matta ens tillsammans och tog några väldigt smutsiga bilder på sig själva i ett bås, där de delas med Paparazzi normalt. Även I'm loving hur för några tafatta anledning Paparazzi baraverkade vara att titta på Justin och Selena. Det är som Paps visste att de skulle göra något. Har jag rätt? Så om du fortfarande inte tror det var fakest kyss i historien omkändis kyssar, är du bara i förnekelse.
(Vissa säger Justin inte helt kyssa Selena eftersom de skulle bara varit tillsammans i några månader. Haha, det är roligt också, för när Justin och Jasmine hade sin sak förett par veckor. Justin säker gav Jasmine tungan ett roligt tid som bilen bilder i oktober förra året. "
Efteråt hade vi ...

FÖDELSEDAGS POJKEN I KÖPCENTRET


Först av allt, jag älskar hur Justin var på en galleria med Alfredo och Selena hans 17-årsdag. Jag skulle ha använt den med min familj. Alltihop. Och det gick rykten att Justinhade köpt dyra Selena vissa saker på sin födelsedag eftersom han inte är söt nog, men det är inte vad vi är här för att prata om.

Vi är här för att prata om...
Skulle den Justin ni vet och du ser upp till, göra något sådant? Det är säkert att säga att han förändras när han är runt Selena eftersom han gör det. Han blir den här respektlösa,irriterande liten idiot. Vi har inte tagit hans sida om detta. Det var fel det han gjorde ochdet var fel vad han gjorde i incidenter innan detta. (Händelsen på hotellet när han struntade i de fans) ELLER (Händelsen på bio när han nästan ignorerade den lillaflickan) Han bara agerar helt annorlunda, förmodligen för att roa henne. Eller gör det verkar som han är mer mogen, men detta är inte mogen. Det är sorgligt, falsk, ochirriterande.
Går vidare till en stor del av falsk sidan här på denna tidslinje ...



Ganska säker på att du kommer ihåg detta, inte sant? Justin tweets Selena han saknarhenne, "Aww! Så söt! Hur är det fel?! "Ärligt talat, barn. Behöver vi ens förklara detta fördig? Tillbaka till vad jag sa om spökhus tweet. Varför skulle Justin tweet Selena sägeratt han saknade henne om han kunde sms: a henne? Gör det någon betydelse för dig?"Ja, kanske hennes mobil dog!" FEL, eftersom hon tweeted honom tillbaka direkt från Echofon.



Echofon är en mobil applikation, för personer med Twitter. Alla använder det. hur skulle han inte sms: a mobil att säga att han saknade henne?
Dessutom dödar vad mig är att Selena svarade exakt 11 minuter efter. Det var som hansa till henne att besvara hans tweet. Selena hade inte varit på Twitter för som en dag eller två, innan hon tweeted det. jag vill veta hur hon helt plötsligt bestämde sig för attkomma på och tweet Justin tillbaka exakt när han twittrade mobil. Tillfällighet? Tror inte det.
(Vi är medvetna om att du kan välja vem du vill tweets från. Men det här är vad som ärintressant också, hon kommer bara en gång för Justin men inte mobil fans på den tiden. Och med tanke på att hon bara satt runt, för om hon var upptagen, hon skulle nog inte på besvarad så tidigt, hon kunde av varit att tacka sina fans via Twitter också, eller hur? Inte bara Justin?)
Nyligen har vi Malaysia. Som vi skrev redan om.
Men inte riktigt ännu Beliebers, det finns mer till historien. Och vilken sorglig historia det är. Tydligen Justin tog en bild av hans iPhone4g bakgrund av honom och Selena. (April22) Här är bilden:



Och "på något sätt" paparazzi fick tag i den och skickade den runt. Först. Det finns inget sätt möjligen en paparazzi kan få tag på din personliga telefon bilder om du inte skicka den till dem eller om de stjäla telefonen. Vilket de inte gjorde det. Varför skulle Justin behöva använda hans andra telefonen för att ta en bild av hans bakgrund av honom och Selena? Något är inte att lägga upp. Dessutom har den telefonen bakgrundsbild aldrig sett någon annanstans. Så det är en privat "Jelena" bild. Vissa säger att Justin lämnade hans telefon liggande och en fan såg det, sedan klickade på skärmen, sedan tog bilden och sedan lämnade fiket. Ursäkta mig medan vi dör av skratt. Först av allt. Varför skulle Justin Bieber, lämna sin telefon (som har allt på det eventuellt hemligheter, viktiga telefonnummer och vem vet vad mer han gömmer sig på det) på ett matbord i ett annat land? Och vi är säker på att han gick till middag med andra människor, för jag är säker på en berömd stjärna inte skulle gå äta middag ensam. Så oddsen är de skulle på berättade för honom om hans telefon att hamna på bordet. Och då han på något sätt "kommer tillbaka till telefonen och gick.
Och vi får inte glömma att när Selena om ljugit skyping med Justin (när han uppenbarligen sov vid 4 på morgonen), bara så dem kunde få mer uppmärksamhet för RockMafia s låt som han arbetar på med henne. Läs inlägget här: http://wp.me/p14Tyr-2m
Alla dessa saker går igenom ditt huvud. Allt är att lägga upp nu, är inte det?
I grunden för att bryta ner det, deras förhållande är ett PR-trick. Inte främst för Justin dock, men för Selena. Selena är hon avslutade visa Magi på Waverly Place på Disney i år och det är där 99% av hennes inkomst kommer ifrån. Eftersom hon lämnade Disney, skulle hennes berömmelse glida sakta bort. Hon behöver hålla den balansen ändå. Folk gör saker hela tiden på unga Hollywood. Vissa går så långt som till och med gifta sig.Det håller sitt namn där ute mer och håller dramat mer intressant. Den enda anledningen till Justin bekräftar aldrig deras förhållande är att han vet det är inget för den. Varför tror du när Justin och Caitlin bröt upp han talade om hur han daterat henne och hur han njöt sitt kamratskap. Men han har aldrig talar öppet om dating Selena? Eftersom Jaitlin byggde på verkligheten och Jelena baserades på berömmelse. Selena är "människor" bara använder Justin för att hålla hennes namn där ute och öka hennes fan-base. (Som du kan se att hon fått 2 miljoner nya anhängare från Justin och tydligen hennes dating Justin var en av anledningarna Selena fick till och öppna för en utmärkelse på Grammys.) Dating Justin ger henne massor av fler möjligheter. Jag tror att enda anledningen Justin går med på detta, är att han har haft en crush på Selena innan och kanske han tänker göra detta kan leda till något mer? Men jag tvivlar på det. Jag undrar bara hur Justin kommer att känna när Jelena är över. Han kunde ha några djupa känslor för henne du vet .. Det skulle skada honom att se att hon har flyttat in på någon annan och att deras förhållande gick snabbare än en sekund. Både Justin och Selena är i princip mitt i allt detta. Jag tror att detta är gjort av deras folk. Men sedan vaknade kanske Selena automatiskt upp en vecka senare efter att hon sa att hon aldrig skulle datum Justin, och bestämde att han var "The One" för henne. Sedan tog han henne på en kryssning och de blev kära. Som en saga! Tillbaka till verkligheten här ..
Jag vill bara veta varför Selena ständigt lägger ner Justin säger hon "aldrig ut med honom" "Han är lite tönt" och de är "inget annat än vänner." Men sedan två veckor senare när hans nya film, är NSN kommer ut, han upp för att vinna 2 Grammisar, han slutar sin turné som väcks i miljontals dollar och han har betecknats som den mest kända Teen Star på planeten, Selena SÅ helt plötsligt älskar honom? Haha .. hon är rolig.
Så här är det, varför skulle Justin och Selena känner behov av att leta efter Paparazzi när de "kyss" medan en del par som verkligen gillar varandra se in i varandras ögon?Varför skulle de känner behov av att ta en bild av en bild de redan i? Varför skulle de känner behov av att ljuga hela tiden om hur de inte dejtar? Men det är sött att Justin försöker hjälpa en kompis antar jag. Precis som han säger alltid ... ... "# SupportYourFriends" rätt?
















Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: